Met uw groep comfortabel varen naar de

Marker Wadden

Ontdek dit nieuwe leefgebied voor planten, insecten, vissen en vogels

Een nieuw stukje Nederland


“Marker Wadden is het nieuwste stukje Nederland: een groep natuureilanden die nieuw leven in het Markermeer brengen. De eilanden zijn nog in aanleg, maar het Haveneiland is sinds september 2018 toegankelijk voor het publiek. Ontdek dit nieuwe leefgebied voor planten, insecten, vissen en vogels. Een natuurparadijs waar je kan genieten van een nieuw strand, nieuwe wandelpaden en nieuwe vogelkijkplekken”.
Jarenlang verzorgden onze schepen veerdiensten op de Waddenzee

Zeewaardige passagiersschepen


Onze rederijschepen Moby Queen (max 250 p.) en Moby King (max 600 p.) hebben de afgelopen 2 jaar al diverse vaartochten en veerdiensten (linken naar info Moby Queen) in opdracht van Natuurmonumenten vanuit Lelystad Bataviahaven verzorgd. Vooral als het gaat om grote aantallen passagiers (ook rolstoelgebruikers) en vlotte overtochten met makkelijke op- en afstap zijn onze passagiersschepen qua bouw en ontwerp de juiste keuze.

Zij hebben jarenlang veerdiensten verzorgd op de Waddenzee. Juist iets wat u nu goed uitkomt, want op het Markermeer heb je nou eenmaal een zeewaardig passagiersschip nodig.

Je weet maar nooit wat voor weer het wordt tijdens uw dag uit!

Verzorgde vaartocht

Wilt u niet zeilen met de bruine vloot, maar toch eens een bezoek brengen met uw gezelschap aan de Marker Wadden, dan zit u bij ons goed!

U kunt op afspraak en naar eigen wens een verzorgde vaartocht of veerdienst plannen voor uw gezelschap uit diverse havens aan het Markermeer.

Moby Queen onderweg naar de Marker Wadden

Partyrederij Tisset

Correspondentieadres:
Rederij Tisset B.V.
Lindenlaan 122
1815 HJ Alkmaar

K.v.K.: 39049901

Bezoek/bezichtiging Moby Queen of Moby King:

Na telefonische afspraak:
Bel 072-507 1225

Direct doorgaan naar: